A CHAIR IN MY HOME

DSC0401.jpg

  _DSC0394

 

Jeg har vært på leting etter slike cafestoler som dette i månedsvis. Jeg har saumfart Finn og andre bruktkanaler og butikker. Men til ingen hell. Plutselig, på en tilfeldig gåtur til brukten over gata fant jeg en hvit en, blandt andre titalls stoler. Og min ble den. Til femti kroner!

_DSC0401

 

Ennå leter jeg etter flere, så hvis du vet om noen som selger slike stoler (eller lignende) på østlandet, si ifra.

_DSC0402

 

Stakkars fikusplanten som har mistet mange blader i løpet av sommeren, fikk være med på bildet. Jeg finner stor glede i uperfekte ting. I dag striregner det, og jeg sitter under pleddet og prøver å finne varmen. Vi får kaffebesøk av Hs bestefar og senere i kveld skal vi forhåpentligvis hente et spisebord jeg fant på finn til en billig penge. N har vi også begynt å sparkle spisestueveggen til tapetsering. Gleder meg så til å få den opp nå. Håper du koser deg inne i regnværet. Jeg bør vel mote meg opp til å lese pensum, selv om terskelen er megahøy.