_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

EN REGNVÆRSDAG

_DSC0540 _DSC0411

_DSC0530

_DSC0537

_DSC0544

Er litt tom for ord i dag. Trøtt og døsig av det grå været. Motivasjonen til å skrive prosjektskisse er deretter. Jeg lengter hjem til nordnorge denne høsten. Jeg er alltid hjemme en tur om høsten. Trekker inn frisk luft i lungene og kjenner på lukta av trær som snur. Denne høsten blir for travel og høstturen uteblir. I dag er av de dagene. Kjenner at ting ikke er helt som de bør. Typisk regnværsdag. Regnværssangen i dag er Anna Ternheim - Shoreline.

4. TI TING SOM ER SUPERFINT HOS DET MOTSATTE KJØNN

MOODBOARD SEPTEMBER