HALLINGSKARVET

DSC0135.jpg

_DSC0127 _DSC0130 _DSC0135 _DSC0165 2_DSC0191 2 _DSC0225_DSC0149 2_DSC0216  

Skal jeg innrømme noe? Denne sommeren ble jeg direkte kvalm av misunnelse da jeg så feriebilder av alle som reiste land og strand med paraplydrinker i den ene hånden og koffert i den andre. Jeg har aldri vært så lite solkysset som denne sommeren. Huset tok all ferie, og selv om det er verdt det i det lange løp er det veldig surt der og da. Så vi leide en hytte gjennom DNT og stakk til fjells for fire dager. Hallingskarvet ble destinasjonen og vi var alene i nesten hele dalen. Ingen av hyttene rundt var bebodde og våre nærmeste naboer var 2000 sauer som beitet i området. Vi våknet til breking og sauebjeller, rodde med båt, spiste enkel mat og hørte på P1 mens vi leste bøker. Været var ikke veldig bra, men vi utnyttet solgløttene vi fikk utlevert. Balder badet masse, gikk tur og stirret nysgjerrig på sauene som gikk forbi hytta. Det ble riktignok ikke sydenferie, men det er noe idyllisk å drikke kokekaffe fra en gammel kjele og tørke våte ullsokker over peisen også.