HELGEFROKOST, HELGEBUKETT,NY TAPET

_DSC0422  

Torsdag fikk vi endelig tapeten opp etter noe som, for meg, virket som en evighet. Jeg tror noe av det med denne tapeten, som gir meg den gode følelsen, er at den minner meg om et gammelt hus. Helst bygd på tidlig, tidlig 1900-tallet. Og huset vårt er veldig moderne, så jeg trenger å få inn noe som bryter opp den modernistiske, minimalistiske og nordiske stilen. Vi ble veldig veldig fornøyde med uttrykket.

_DSC0432

 

Da jeg kom hjem fra skolen på fredag kjøpte vi inn friske blomster til helga. Ukas kombinasjon ble hortensia, eucalyptus og chrystanthemum i den nye vasen fra Jotex.

_DSC0435

 

Etter gårdagens trasketur i Drammen ble det, i tradisjon tro høst, med meg hjem to kaffeposer fra Indiska. Da jeg var på min første helgetur hos Håvard, dro vi til Drammen for å spise lunsj og vindusshoppe. Da jeg tok han med meg på Indiska kjøpte han nettopp disse to kaffetypene med seg hjem. Etter det har jeg forbundet disse smakene med høst og innekos.

_DSC0440

 

I dag hadde vi vår første, ordentlige, helgefrokost etter vi flyttet inn. Jeg stekte rundtstykker (og tar konsekvensen av det senere), satte frem edel Jarlsberg og spekeskinke og traktet kardemommekaffe sakte på en tekanne. Noe som forøvrig funket mye bedre enn å trakte te på den. Synes jeg. Lange helgefrokoster er hellig for meg.

 

_DSC0442 2

_DSC0445

_DSC0448

_DSC0450 2

 

I dag skal jeg henge opp noen bilder jeg fikk tilsendt i posten, skrive prosjektbeskrivelse til masteroppgaven min og kose meg. Finne roen, puste med magen og høre på et av mine favorittalbumer. Slik søndager er til for.