HØSTENS SOUNDTRACKS

Skjermbilde 2015-09-06 kl. 22.25.18  

Høsten for meg er melankoli på sitt vakreste. Grønne friske farger erstattes av varme toner som vitner om en svunnen årstid. Temperaturen faller plutselig. Sola varmer og lurer oss, mens vindpusten minner oss om den kalde tiden som venter oss. Den fine ironien i at sollyset blir varmere mens lufta blir kaldere. Vi kler oss i ullplagg og røde kinn, og vet du hva? Jeg elsker det. Jeg fryder meg.

Jeg har alltid hatt en omvendt form for våryrhet. Høsten er for meg årets andre vår. Den tiden jeg har lettere for å forelske meg og blir lunere og lettere til sinns. Melankolien griper tak rundt meg og behovet for å oppholde meg innendørs stiger. Jeg gjemmer meg fra omverdenen, samtidig som jeg er sosial som aldri før. Jeg inviterer venner på trøstemat i form av gryter og supper og jeg fyrer i ovnen for meg selv mens jeg hører på musikk. Men slik musikk som hører høsten til. I tradisjon tro siger melankolske og myke toner ut av høyttalerne. Denne høsten kan ikke være noe unntak. Hvilket et årsaken til dette innlegget. Her er nemlig årets Spotifyliste med høstmusikken for 2015. Følg meg gjerne. Jeg trenger stadig å fornye spillelistene mine.

FIN søndagskveld ønskes til deg!