MOODBOARD SEPTEMBER

_DSC0490  

Denne måneden er det egenpleie som står i fokus.

_DSC0503

September handler i stor grad om å ta vare på meg selv om mine egne behov. Lytte til min egen kropp og signalene den sender meg. Noe tidligere erfaringer har vist at jeg ikke har vært veldig flink til.

_DSC0511

Danseskoene og sportsbh står for å slutte å tvinge meg selv til å bruke treningsformer jeg ikke liker. Heller bruke tiden på det som gjør meg oppriktig glad. Med en gang. Her og nå. Og som pirrer nysgjerrigheten min.

_DSC0520

Produktene står for å gjøre det lille ekstra ut av hverdagen. Den lille store gleden man får av fine negler, litt farge på leppene og god lukt bak ørene.

_DSC0524

Almanakken står for å planlegge hverdagen. Gjøre avtaler jeg ser frem mot. Få unna ting jeg prokrastinerer. La helger stå åpne slik at jeg kan slappe av. Føre lister på ting som må gjøres. Være flinkere til å si nei, sette grenser og bruke tiden mer på det som gagner meg og mindre på det som tærer. Rett og slett velge hva jeg bruker tiden min på med omhu.

Jeg har stor tro på at egenpleie er utrolig viktig for alle i denne travle tiden vi lever i. Har du noen gang tenkt på hvor viktig tiden din er?