ROCK REVOLUTION

_DSC0272 _DSC0274 _DSC0278 _DSC0279 _DSC0285 _DSC0291 _DSC0298 _DSC0303 _DSC0304 _DSC0307 _DSC0308 _DSC0309 _DSC0312 _DSC0334 _DSC0338 _DSC0343 _DSC0346 _DSC0348_DSC0361 _DSC0365 _DSC0367  

Innflytningsfesten var mitt tidsfordriv før vi fikk internett og alle møblene på plass i huset. Jeg brukte to måneder på å planlegge tema, lage spilleliste og undersøke hvilke kostymer som kunne passe inn. Min fascinasjon for 60 og 70tallet har jeg hatt siden barndommen. Musikken deretter. Derfor ønsket jeg å ha temafest, for å gjøre noe nytt. Jeg ville ikke binde meg til enten 60-tallet eller 70-tallet, så jeg lagde temaet "Rock Revolution" og lot folk ha litt kostymefrihet fra årene 1965-1975. Folk kom som hippier, husmødre, karakterer fra Mad Men og enkelte andre bar kun parykker fra 70-tallet(som så forholdsvis ekte ut også). Vi kjøpte to glasskrukker fra Nille som vi lagde to ulike punsjer i. En mojito-punsj som ble hundre gang bedre enn jeg hadde forutsett, og en annen veldig god fruktpunsj servert med diverse frukter i. Som dekorasjoner hang vi opp veldig enkle frynsjer (også kjøpt på Nille), i trappeoppgangen og mellom kjøkken og stue. I ekte 70tallsstil. Jeg brukte også pappesker til å lage typiske "aktivistskilt" med slagord om alt fra å legalisere Marijuana til "peace&love", i 68-generasjonsånd. Veldig moro. Jeg satt og så gjennom bildene nettopp og fant ut at jeg tok veldig få bilder i forhold til hva jeg bruker, og jeg tok ikke engang bilde av alle som var tilstede. Men på den andre siden var jeg veldig opptatt av å mingle med folk, så jeg er glad jeg ikke stod bak kameraet hele kvelden. Jeg har en tendens til å styre så mye når jeg arrangerer fest eller middager, at jeg glemmer å slappe av. Det gjorde jeg heldigvis ikke denne gangen. Jeg lagde også 12liter med Chilli Con Carne som var kokt inn på kraft, whiskey og masse mørk kokesjokolade i over et døgn. Det serverte vi med ris, fersk koriander og nachos. Klokken fire vasket jeg av meg sminken og gjorde meg klar for senga da de siste gjestene gikk hjem. Veldig fornøyd med kvelden. Selv om hele søndagen var meget tung og kulminerte i at både jeg og H forsov oss veldig på mandags morgenen. Da vet man i det minste at kvelden var god! Men det blir nok lenge til neste gang. <3