STUA

DSC0380.jpg

_DSC0369Det er mye som inspirerer meg. Musikk er en stor del av min inspirasjonskilde. Og tilhørende musikken inspireres jeg av tiårene musikkstilen kommer fra. Derfor er min interiørstil en god blanding av nytt og  gammelt. Det eneste jeg styrer unna er alt som er veldig "pop". Da blir jeg litt sånn "hvis alle andre har det, skal ikke jeg ha det". Det er viktig at interiøret forteller noe om oss som bor her. Her er Håvard veldig enig, og derfor planlegger vi å finne et sted hvor vi kan henge opp bassgitaren hans (en av dem), og gitaren(e) mine. Jeg synes at det vi liker og reflekterer oss skal vises frem. Ikke gjemmes bort.

_DSC0374

Det er vanskelig å finne det man trenger brukt. Men synes vi har lyktes godt med dette. Noen møbler ble kjøpt nye da. Sofaen er helt ny (kjøpt på Room21) og samme med stuebordet (IKEA).

_DSC0380

Her er sjenken vi pusset opp for litt siden. Et prosjekt uten like med malingsfjerner og pussing. Den måtte heises opp på verandaen da den ikke fikk plass opp trappa. Nøklene var borte og låsene var gjennomrustet og umulig å dirke opp, så de ble skåret over med baufil og erstattet med knotter fra Søstrene Grene.

_DSC0383

 

Men arbeidet var verdt det. Jeg elsker blåfargen og synes den skaper harmoni i rommet. Fargen heter "Retro Blå" og er fra Jotun.

_DSC0384

 

Fremover er planen å få en større bildevegg, og male flere rom. Men det får komme etterhvert. Her på veggen henger bildet av lundefuglen av Lars-Erik Karlsen, aquarellmaleri lagd av mamma og kunsttrykk av Lisa Breitholtz.

_DSC0388

 

I helgen hadde vi innflytningsfest med tema. Klestemaet var fra 1965-1975, og folk kom som Mad Men-figurer, hippier og slitne husmødre. Utrolig moro. Mulig jeg dedikerer et eget innlegg til det senere!