_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

IN THE KITCHEN

_DSC0933  

I vårt kjøkken er det ofte kaffe på kanna og bønner i kaffekverna. Det gir rommet en aroma som minner meg om en liten kaffebar på Grünerløkka.

_DSC0940

Kjøkkenet vårt er også i bruk hver dag, flere gang for dag. Og derfor har jeg kjøkkenredskapene tilgjengelig og synlig.

_DSC0954Kjøkkenet i dette huset må være innholdsrikt, men ikke overfyllt. Jeg liker følelsen av å kunne hente ting jeg trenger ned fra veggene, noe som frigjør en del plass i skuffene og innreder på samme tid. Det mest inspirerende kjøkkenet jeg har sett hittil er faktisk kjøkkenet til denne karen. Han som inspirerer meg på overraskende mange plan.

_DSC0946Tidligere har jeg aldri tenkt at bilder er noe som hører til på kjøkkenveggene. Men planene fremover er å få tak i fine menyer jeg kan henge opp med tape. Disse to gamle avisutklippene har jeg klipt av en papirpose fra Lampeland Bakeri, her i Kongsberg.

_DSC0968

Noe annet jeg liker å ha fremme er kokebøkene våre. Den rutete kokeboken og Erken er noe veldig kjærkomment for meg nå som jeg har begynt å bry meg mer om kjernesunn mat og tradisjonskost. Hellstrøm har også sin plass på kjøkkenbenken, for han skal hjelpe meg å lage masse god julemat.

_DSC0974

 

Litt detaljer fra vårt kjøkken. God fredag!

ROSER OG BLOMSTERBINDING

BLÅTT I MIN STUE