IN THE KITCHEN

_DSC0933  

I vårt kjøkken er det ofte kaffe på kanna og bønner i kaffekverna. Det gir rommet en aroma som minner meg om en liten kaffebar på Grünerløkka.

_DSC0940

Kjøkkenet vårt er også i bruk hver dag, flere gang for dag. Og derfor har jeg kjøkkenredskapene tilgjengelig og synlig.

_DSC0954Kjøkkenet i dette huset må være innholdsrikt, men ikke overfyllt. Jeg liker følelsen av å kunne hente ting jeg trenger ned fra veggene, noe som frigjør en del plass i skuffene og innreder på samme tid. Det mest inspirerende kjøkkenet jeg har sett hittil er faktisk kjøkkenet til denne karen. Han som inspirerer meg på overraskende mange plan.

_DSC0946Tidligere har jeg aldri tenkt at bilder er noe som hører til på kjøkkenveggene. Men planene fremover er å få tak i fine menyer jeg kan henge opp med tape. Disse to gamle avisutklippene har jeg klipt av en papirpose fra Lampeland Bakeri, her i Kongsberg.

_DSC0968

Noe annet jeg liker å ha fremme er kokebøkene våre. Den rutete kokeboken og Erken er noe veldig kjærkomment for meg nå som jeg har begynt å bry meg mer om kjernesunn mat og tradisjonskost. Hellstrøm har også sin plass på kjøkkenbenken, for han skal hjelpe meg å lage masse god julemat.

_DSC0974

 

Litt detaljer fra vårt kjøkken. God fredag!