6. TI TING DU VIL GJØRE FØR DU DØR

20150401-IMG_1989

1. Spille i et band. Det hadde vært så gøy å spille en fusion av jazz og blues.

2. Kjøpe en gammel villa, eller bygge en ny villa i en gammel stil. Sveitserstil eller nyklassisistisk stil. Med gulv i heltre, tre meters takhøyde, stukkatur i taket og profilerte lister. Jeg er sikker på at jeg skulle klart å kostnadene ned med smarte løsninger. Helst vil jeg at huset skal være gammelt, fordi jeg synes det er noe sjarmerende med det at huset har en historie i veggene.

3. Bo i utlandet. En måned, et år, et tiår. Det er ikke så nøye. Bare muligheten byr seg.

4. Reise til Mississippi for å lære meg å spille Delta blues. Stedet som er opphav til mye av vår moderne tids frirytmiske musikk.

5. Skrive bok. Men vet ikke helt hva den skulle handlet om. Kanskje historie, kanskje fiksjon, kanskje noe personlig. Hvem vet?

6. Reise gjennom alle verdensdelene.

7. Bo på et småbruk. Jamført punkt 2.

8. Hele pakken giftemål innebærer.

9. Leve av noe jeg brenner for.

10. Bli flink til å danse. Og gjerne mestre flere former for dans. Salsa, charleston, swing, street funk.