_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

6. TI TING DU VIL GJØRE FØR DU DØR

20150401-IMG_1989

1. Spille i et band. Det hadde vært så gøy å spille en fusion av jazz og blues.

2. Kjøpe en gammel villa, eller bygge en ny villa i en gammel stil. Sveitserstil eller nyklassisistisk stil. Med gulv i heltre, tre meters takhøyde, stukkatur i taket og profilerte lister. Jeg er sikker på at jeg skulle klart å kostnadene ned med smarte løsninger. Helst vil jeg at huset skal være gammelt, fordi jeg synes det er noe sjarmerende med det at huset har en historie i veggene.

3. Bo i utlandet. En måned, et år, et tiår. Det er ikke så nøye. Bare muligheten byr seg.

4. Reise til Mississippi for å lære meg å spille Delta blues. Stedet som er opphav til mye av vår moderne tids frirytmiske musikk.

5. Skrive bok. Men vet ikke helt hva den skulle handlet om. Kanskje historie, kanskje fiksjon, kanskje noe personlig. Hvem vet?

6. Reise gjennom alle verdensdelene.

7. Bo på et småbruk. Jamført punkt 2.

8. Hele pakken giftemål innebærer.

9. Leve av noe jeg brenner for.

10. Bli flink til å danse. Og gjerne mestre flere former for dans. Salsa, charleston, swing, street funk.

MANDAGSLISTA

BILDEVEGG I TVSTUA MED POSTERS FRA  DESENIO