7. 5 TING DU ELSKET DA DU VAR YNGRE

20140126-_DSC0604 1. Disneyfilmer. Spesielt denne. Jeg elsket Belle og vet ikke helt hvor mange ganger jeg tegnet kjolen hennes.

2. Være med med pappa og mamma på jobb.

3. Handle middag på fiskehallen sammen med mor (mormor). Det var alltid tombola der og jeg fikk trekke lodd hver gang. Som regel dro vi innom husfliden på vei hjem, fordi mor skulle sy gardiner, strikke votter eller ullsokker til oss barnebarn.

4. Før Narvik fikk to kjøpesentre, og alle butikkene forsvant fra gatene, brukte det å være et yrende folkeliv i gatene. Og da det var nattåpent løp vi rundt i gatene med mødrene våre på slep, drakk cola, tygde Hubba bubba-tyggegummi og prøvde platpåsko. Idolene våre var ingen ringere enn Scary og Posh Spice. Så vi byttet nok noen bilder mens vi var i gang.

5. Den 10.oktober har kusina mi bursdag. Hvert år, til bursdagen hennes, hadde vi veddemål om den første snøen kom til å falle samme dag. Hvis den gjorde det betydde det at vinteren var nær, og da var det ikke lenge til jeg hadde bursdag heller (21.desember).

Ble rent nostalgisk nå, jeg...!