BILDEVEGG I TVSTUA MED POSTERS FRA  DESENIO

Flere av mine favorittbloggere har inspirert meg lenge med flotte bildevegger. Tomme vegger appellerer ikke til meg, men jeg henger ikke opp hva som helst. Jeg lette mye etter plakater som kunne gi meg det uttrykket jeg ønsket meg, og var derfor glad da jeg fikk lov å samarbeide med Desenio.

 

_DSC0618

Jeg har i mange år hatt et prinsipp om at det man henger opp på veggen bør være noe man kan gå forbi i mange år og beundre like mye som da det var nytt. Personlig er jeg ikke opptatt av hva som er trendy, men motiver som gir meg en god følelse. Noe som reflekterer mine interesser. Mine favorittmotiver er mennesker og natur. Og fordi jeg også er en historienerd, ble Sitting Bull en del av familien og. Er man opptatt av trender og eventuelt glad i å skifte motiver ofte slik at uttrykket i rommet forandrer seg, er fasion posters et godt alternativ. Synes jeg!

 

_DSC0622

 

Samtidig som jeg drev og hang opp bilder på veggen, så jeg at en av mine norske favorittbloggere, Marthe, hadde et likt samarbeid med Desenio. Hvis du har fulgt Marthe lenge ser du også at uttrykket disse plakatene ga stua hennes var meget smakfullt. Hun har også skrevet tips for å lage kollasje. Marthe fortsetter stadig å inspirere! Hurra for deg, Marthe!

 

_DSC0634

Valget at motiver forteller noe om hvem vi er som person, og hva vi er opptatte av. En jeg kjenner velger å kjøpe plakater av gamle westernfilmer og whiskeyreklamer fordi det er maskulint og mandig. Mens flere av mine venninner foretrekker noe mykere og a-typisk feminint som chanelplakater og blomster. Jeg er vokst opp med en kunstnerisk mor og en musikerpappa. Mamma lærte meg mye om hvordan tegne anatomisk korrekt, og det vekte en interesse for menneskelige motiver. Helst mennesker i bevegelse. Fotografier i svart/hvitt og duse farger er også noe av det jeg foretrekker. Det fanger meg og gjør meg rolig.

insp7680_1

Jeg valgte også å få rammer tilsendt med plakatene fordi jeg foretrekker å ramme inn motivene jeg henger opp. Jeg planlegger allerede flere plakater herfra. Jeg liker spesielt godt denne, denne og plakater til kjøkkenveggene. Inspirasjon finner du også masservis av her.

Mitt tips? Velg de posterne DU liker og som gjør deg glad! Og bruk Desenio!

/reklame/