BROOKLYN FLOWERS

  omslag-boken-Brooklyn-Flowers

 

 

Denne boka står høyt oppe på ønskelista mi for tiden. Jeg synes det er utrolig gøy å lage buketter, og sette sammen mange ulike typer blomster. Kanskje også de som tradisjonelt sett ikke blir brukt sammen. Jeg synes bukettene er vakrest når de er "ville", og synes at alle blomster er vakre på sitt vis. Om sommeren liker jeg å blande de butikkjøpte med de jeg plukker i grøftekanten. Jeg liker ikke å forholde meg til regler når jeg gjør noe kreativt, og tror det er derfor Ingrid Carozzi treffer meg slik som hun gjør. Ingrid Carozzi har ingen formell kursing innen blomsterbinding, men gjør stor butikk av sine kreasjoner i Brooklyn, New York. Hun sier i videoen nedenfor "jag bare älskar blommor så." Og jeg kjente meg så veldig igjen. Hun forholder seg ikke til tradisjonelle regler, gjør bukettene store og pompøse og mener at alle blomstene må komme til sin rett ved å la de synes. Jeg gleder meg til å lære mer. Dette er så inderlig meg og så inderlig vakkert og inspirerende. Tenk at noen  fargerike kronblader kan gjøre en så glad?