_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

FREDAGSBUKETTEN

_DSC1054 _DSC1088

_DSC1101

 

Hortensia, liljer, to sorter Alstomeria, Panicum og Eucalyptus. Skulle hatt en bredere vase til denne buketten, men det hadde jeg dessverre ikke.

God fredag! I dag reiser jeg til Oslo til en venninne, og i morgen tidlig skal jeg på samba koreo workshop. Ønsker deg en fin fin helgestart. Ta det med ro, senk skuldrene og hent deg inn igjen etter en travel uke. Det er viktig.

FARVEL OKTOBER, VELKOMMEN NOVEMBER. 

NY LOGO