_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

INSPIRASJON: HJEMMEKONTOR

Hjemmekontor

Noe av det jeg savner om dagene er det å ha et eget hjemmekontor. Og, vi har jo hjemmekontor! Men per nå er det stappfullt av ting vi ikke vet hvor vi skal gjøre av. Men i og med at jeg må bruke mye tid til å lese hjemme er det greit å ha et sted hvor jeg kan sitte stille og rolig å arbeide med mitt. Derfor tenkte jeg at jeg skulle begynne å organisere sånn smått i dag. For inspirasjonen sin del har jeg funnet noen bilder jeg liker godt på Pinterest. Tapeten øverst i høyre hjørne har vi fått prøve på, og tenker vi skal bruke på en vegg der inne. Jeg elsker blomster. Blir aldri lei.

JUL HOS JOTEX

7. 5 TING DU ELSKET DA DU VAR YNGRE