_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

JUL HOS JOTEX

Julecollage  

Du tenker sikkert "Jul i oktober? Julepynten skal ikke komme frem i butikkene før starten av desember!". Jeg er en god del enig i det altså! Men for en som har vokst opp i nordnorge kommer julefølelsen snikende mye tidligere enn hos folk flest. I sommer (ja, sommer), da det begynte å bli skjømt om kveldene kom julefølelsen snikende i små drypp. Dette er nok litt rart for noen fra andre kanter av landet (som for eksempel samboeren min), men når man er vokst opp med helt lyse netter og midnattsol, betyr mørke kvelder at mørketiden er på vei. Og høydepunktet i mørketiden er jula. Jeg forbinder advent og jul med lys. Tente lys, adventstaker, lys i gatene, stjerner på himmelen, nordlyset, fyr i peisen. Når dagene er så innmari korte som de er nord for polarsirkelen må vi lune oss til i hjemmene våre, og det lyset vi ikke får fra solen må hentes inn på andre måter. Så nå når høsten er over oss og dagene raser avgårde mot vinter, kjenner jeg litt ekstra på hvor mye jeg gleder meg til å dra frem rødlige toner og varme lys. På Jotex så jeg i dag at julen allerede har blitt pakket ut, og det vekte noen deilige julefølelser i brystet mitt.  Ta gjerne en titt og få litt forhåndsinspirasjon. Jeg lagde en liten collage med noen av juleartiklene jeg likte godt, og for meg er det den tradisjonelle rødfargen som står i fokus når det er jul. Jul er for meg nisseluer og grønne kranser. Julenek med røde silkebånd, appelsiner med nellikspiker, svibler og kongerøkelse. Jeg kjenner allerede lukta av rødvinsgløgg og nybakte lussekatter. Har du begynt å glede deg til advent? Eller er det bare jeg som er litt i overkant tidlig ute?

Her er min julemappe på pinterest!

HADELAND GLASSVERK

INSPIRASJON: HJEMMEKONTOR