LITT GRØNT

_DSC0761  

I vår hadde jeg syv, små avocadotrær. Nå har jeg tre igjen. Så jeg satte avocadosteiner i vann for et par måneder siden, og nå har en fått rot, to har såvidt sprukket, to har dødd der to nye har tatt overtatt plassen deres.

_DSC0763

Jeg liker å blande ulike typer glass og vaser når jeg setter steiner, for å integrere det inn i interiøret. H er ikke fullt så fornøyd med dette, siden det går ut over ølgassene hans.

_DSC0766

 

I dag har jeg hentet tingene mine fra rommet jeg leide i Oslo. Med så få forelesninger i uka ble det ikke lønnsomt for meg å leie, slik jeg trodde det skulle bli. Å være historiestudent betyr ekstremt mye selvstudie og ekstremt lite forelesninger. Men samtidig er det en lettelse, for jeg kjente vel at jeg var litt ferdig med kollektivlivet uansett. En mindre ting å tenke på, og det er deilig. Helga vår har vært superlat og preget av mye hvile. Gruer meg til å ta fatt på uka, men den kommer tidsnok uansett om jeg liker det eller ikke, så her er det bare å inhalere de siste timene av helg og nyte det til det fulle.