MANDAGSLISTA

_DSC0607 Sist mandag skrev jeg et innlegg hvor mandager fikk hardt medfart. Stakkars mandagen. Den kan jo ikke noe for at så mange ikke liker han/henne. Jeg har fått delvis beskjed fra Ann-Merete om å snu tankesettet mitt rundt mandager, så da får denne uka starte i en litt mer positiv tone. Jeg tar til meg det du sier, Ann-Merete! Og jeg tar selvkritikk for min negative tone mot mandager. ;)

Denne uka skal jeg:

Danse samba med verdens fineste Jenny. Sende inn mål på et sambakostyme/kjole vi skal bruke nærmere jul. Ha kjøretime og bli flinkere på krypekjøring. Levere inn prosjektbeskrivelse og få den vurdert av veileder og medstudenter. Se på maling til stua. Er ikke helt fornøyd med fargen vi valgte da vi flyttet inn. Koke kraft og lage flere batcher med kombucha. Kroppen skriker etter nødvendige mineraler og næringsstoffer for tiden.  Løpe meg en tur. Eller to. Og få inn noen styrkeøkter. Helst litt yoga også. Prøve å få orden på hjemmekontoret. Høre på musikk. Bruke alt for mye tid på Pinterest. Og på Lovely Life. Prøve ut disse tipsene for å få liten plass til å virke større. Vi har hus, men det er ikke veldig stort. Så slike tips kommer godt med! Kose meg med bloggen til Ingvild når jeg har lesepause. Gå en tur til Knutetoppen. Lage biffsnadder og hjemmelaget bearnaise til helga. Noe jeg og Håvard er selverklærte verdensmestre i. Være flinkere til å gjøre folk oppmerksom på at jeg er glad i dem.