_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

NY LOGO

TusenogenNatt-logo-svarthvit-4000px  

Hallvar fra Hyggelaget påtok seg oppgaven med å lage en logo til bloggen min. Etter mange mailutvekslinger, mange inspirasjonsbildeutvekslinger (puh, langt ord) og hyggelige samtaler (de heter ikke Hyggelaget uten grunn), ble dette resultatet. Jeg fryder meg veldig! Tusen takk Hallvar! Du blir varmt anbefalt videre til alle som skulle trenge en grafisk designer!

FREDAGSBUKETTEN

BROOKLYN FLOWERS