_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

ROSER OG BLOMSTERBINDING

_DSC0926

Under gårdagens symøte fikk jeg låne noen bøker om blomsterdekorasjon og blomsterbinding av en venninne her i Kongsberg som er blomsterdekoratør. Jeg gleder meg veldig til å utvikle meg litt på den kreative fronten når det kommer til blomster. Å skape noe vakkert med levende planter synes er så stimulerende. Jeg synes at alle burde skape noe med hendene på fritiden. Om det skulle være hagearbeid, interiør eller annet håndverksarbeid er ikke så nøye. Så lenge det gir deg ro. De nydelige rosene fikk jeg også samtidig. Tusen takk, Eldrid!

ØNSKELISTE

IN THE KITCHEN