SØNDAG KVELD I VÅRT HJEM

_DSC0769

- taco.

- episoder av Modern Family.

- omorganisering og rydding.

- koste opp hundehår fra en hund som aldri blir tom.

- la timene vandre avgårde uten mål og mening. Snart skulle en ny uke starte.

 

 

_DSC0773

Og vi (jeg) prøver å finne innredningsmuligheter som gjør at jeg finner roen. Finne noe som gjør at jeg finner meg selv litt i dette huset. Jeg leter etter ideer og tanker. Det er sannelig ikke et lett hus å innrede.

_DSC0781

Fine blomsterbuketter hjelper på. Helst egenkomponerte, litt tilfeldige og uhøytidelige buketter.

_DSC0790En tur på Narvesen fikk jeg også tatt. Her finner jeg mine favorittmagasiner. Helst foretrekker jeg at de kommer fra Sverige eller Danmark. Kan ikke sette fingeren på hvorfor, men Elle Decoration, BoligLiv og Sköna Hem er av de bladene som treffer meg mest. Kanskje fordi menneskene som balanserer det moderne med det elegante er høyt representerte, og de gjør noe med meg.

_DSC0795

 

Vi fikk også besøk av politiet i går kveld som kunne fortelle at naboen hadde hatt innbrudd mens de var på hytta. Midt på dagen. Så innmari ekkelt. Og vi som er nærmeste naboer hadde ikke fått med oss noe. Noen andre naboer hadde sagt at de to, som ble observert og nå er mistenkt, hadde gått og sett inn i flere hus mens de kom tilbake med sekk og bærepose. Så at slikt kan skje når som helst og hvor som helst bør være en påminnelse om å at vi alle må være flinke til å låse hjemmet og sikre eiendelene våre. Selv sov vi med balltre ved siden av senga i natt(!). Jeg har nemlig opplevd tidligere at det plutselig stod en fremmed mann i huset der hvor jeg bodde med noen venninner. En av oss hadde glemt å låse døra om kvelden. Det var alt som skulle til. Så for all del: lås dørene, kjøp alarm og innboforsikring!

 

_DSC0778

 

Men søndagene ellers.. Magiske er de, med latskap og ufornuftig ro. De skulle bare vart litt lengre..