A Beautiful Living

En mor til to, kone, historiker og formidler. Jeg skriver om, og brenner for det ekte, autentiske livet. Som et helt vanlig menneske som forsøker å finne mening i alt. I en urolig verden hvor vi trenger kjærlighet, fellesskap og tilknytning mer enn noen sinne før, vil jeg dele om det som ligger mitt hjerte nærmest; morskapets mange nyanser. Og det å bli, og være en mor.

Siden min første blogg i 2009, har jeg forsøkt å sette ord på det som er vanskelig og uhåndgripelig å forstå. De usynlige prosessene som vi føler på, men som språket ikke helt favner. Morskap er et lappeteppe av slike prosesser. Bli med meg mens jeg forsøker å navigere gjennom denne reisen. Jeg brenner for morskap, og det kommer til syne gjennom mine andre prosjekter.

Meld deg inn i det varme, lune mødrefellesskapet vårt, Morskapssirkelen. Og følg meg på @historiskmorskap for å bli klokere på deg selv gjennom kunnskap om morskapet gjennom historien.

Jeg er glad du er her.

SØNDAG KVELD I VÅRT HJEM

_DSC0769

- taco.

- episoder av Modern Family.

- omorganisering og rydding.

- koste opp hundehår fra en hund som aldri blir tom.

- la timene vandre avgårde uten mål og mening. Snart skulle en ny uke starte.

 

 

_DSC0773

Og vi (jeg) prøver å finne innredningsmuligheter som gjør at jeg finner roen. Finne noe som gjør at jeg finner meg selv litt i dette huset. Jeg leter etter ideer og tanker. Det er sannelig ikke et lett hus å innrede.

_DSC0781

Fine blomsterbuketter hjelper på. Helst egenkomponerte, litt tilfeldige og uhøytidelige buketter.

_DSC0790En tur på Narvesen fikk jeg også tatt. Her finner jeg mine favorittmagasiner. Helst foretrekker jeg at de kommer fra Sverige eller Danmark. Kan ikke sette fingeren på hvorfor, men Elle Decoration, BoligLiv og Sköna Hem er av de bladene som treffer meg mest. Kanskje fordi menneskene som balanserer det moderne med det elegante er høyt representerte, og de gjør noe med meg.

_DSC0795

 

Vi fikk også besøk av politiet i går kveld som kunne fortelle at naboen hadde hatt innbrudd mens de var på hytta. Midt på dagen. Så innmari ekkelt. Og vi som er nærmeste naboer hadde ikke fått med oss noe. Noen andre naboer hadde sagt at de to, som ble observert og nå er mistenkt, hadde gått og sett inn i flere hus mens de kom tilbake med sekk og bærepose. Så at slikt kan skje når som helst og hvor som helst bør være en påminnelse om å at vi alle må være flinke til å låse hjemmet og sikre eiendelene våre. Selv sov vi med balltre ved siden av senga i natt(!). Jeg har nemlig opplevd tidligere at det plutselig stod en fremmed mann i huset der hvor jeg bodde med noen venninner. En av oss hadde glemt å låse døra om kvelden. Det var alt som skulle til. Så for all del: lås dørene, kjøp alarm og innboforsikring!

 

_DSC0778

 

Men søndagene ellers.. Magiske er de, med latskap og ufornuftig ro. De skulle bare vart litt lengre..

STUDENTLUNSJ

LITT GRØNT