_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

SØNDAGS MIDDAG

_DSC1012 Søndagen i dag har vært så innmari lat. Vi sov lenge - til klokka ti, må skjønne, og spiste egg og svigerfars egenrøkte bacon til frokost. Jeg drakk kaffe av nykvernede kaffebønner og leste morgenbladet før jeg satte meg på kontoret og leste om historiemisbruk til morgendagens forelesning.

_DSC1028

Middagslaging tok sin tid i dag, og jeg kuttet grønnsaker og kokte svineknoke mens jeg så på Broen på kjøkkenet. Jeg har blitt avhengig av å ha noe og se på mens jeg lager mat. Dagens middag var kjøttsuppe. Høstmat og tradisjonelt. Hadde aldri trodd jeg kom til å bli hun som lager ordentlig søndagsmiddag nesten hver helg. Man overrasker seg selv.

_DSC1033En ny variant ble prøvd i dag: rømme i kjøttsuppa. Jeg må innrømme at dette hørtes rart ut, men jaggu smakte det ikke ordentlig, ordentlig godt.

_DSC1044I dag hadde vi også middagsgjester til bords. Det er ikke det samme å lage søndagsmiddag til to. Om vi er bare en til er det godt nok for meg. Søndagsmiddag var alltid et tidspunkt for å samle familie og venner i oppveksten. Den tradisjonen tar jeg med meg videre. Oppskrift finner du her. Men jeg sløyfet byggryn og tilsatte noen knuste einebær. Perfekt høstmat. Perfekt søndagssyssel.

VED EN VINDUSPOST PÅ BIRKELUNDEN  BLE VI FORFJAMSET

EKTORP STOL