VED EN VINDUSPOST PÅ BIRKELUNDEN  BLE VI FORFJAMSET

_DSC0989 På torsdag reiste jeg til Oslo for å tilbringe litt tid med Karoline. Dagene flyr og vi ser hverandre så sjelden. Tror vi en gang oppdaget at vi ikke hadde sett hverandre på halvannet år. Men det føltes ikke slik. Overhodet ikke.

_DSC0986

 

Vi spiste pizza på Villa Paradisio og drakk kaffe på Samson Bakeriet på Birkelunden. Mens jeg satt og tok disse bildene kom Maria bort til oss. Maria jobber for Yelp og satte seg ned hos oss to, villt fremmede jenter, og snakket om fordelene ved å bruke appen. Hvordan man støtter lokal næringsvirksomhet og selv tjener på det.

_DSC0982

 

Maria snakket sprudlende på trøndersk og overbeviste meg til å opprette konto på Yelp. Karoline, som allerede er bruker der, hadde snakket med Maria gjennom appen dagen før, uten å være klar over av det var hun lille med den lyse luggen og de store øynene som forfjamset oss på et tilfeldig bakeri på Grünerløkka. Verden er ikke rar.

_DSC0976

 

 

Jeg som elsker små nisjesteder, elsker Oslo og elsker kafeer var solgt med en gang. Jeg har aldri vært et lett bytte for salg eller rekruttering, men lar meg fenge når noe treffer et av mine interessefelt. Jeg har allerede lagt inn noen anmeldelser av steder jeg elsker, og ønsker å følge flere for gode tips. Hvorfor ikke støtte lokal næringsvirksomhet samtidig som du får rabatt på kaffen? Jeg vet hva jeg vil iallefall! Julianne R er meg. Look me up!

 

//ikke annonse eller samarbeid. Bare et godt tips.//