KEISERENS NYE TRÆR

71150_Pernille_Folcarelli_Pernille_Folcarelli_Thuj_1

Pernille Folcarelli Thuja grey. 

46084_ferm_LIVING_Mohairpledd_ferm_LIVING_gr__1

Pledd Mohair fra Ferm Living.

91582_Bungalow_Putetrekk_Leaf_turkis_50x50_1

Leaf Turkis putetrekk.

36781_Le_sac_en_papier_brun_1

Le sac en papier.

72409_Bungalow_Juletreteppe_Bungalow_gr_nn_1

Bungalow juletreteppe.  

Denne uka har prosjektskissen til masteroppgaven min stått i fokus. Det er langt mer jobb enn man skulle tro, og fristen er om noen få dager. Det betyr regelrett at hele avgrensingen til oppgaven min skal være klar til neste uke. Og det synes jeg er litt rart og litt skummelt. Nå skal forskningen begynne. Jeg? Forsker, liksom?

Det krever mye energi og mye tankevirksomhet. Så når jeg tar pauser sitter jeg og planlegger eventuelle endringer jeg vil gjøre i huset. Jeg synes forsåvidt ordet "endring" ikke er helt riktig, siden alt er nytt. Nå planlegger jeg en stor bildevegg, vurderer liftgardiner til spisestueseksjonen og kjøkkenet (si ifra hvis du vet om et sted som selger liftgardiner med 160cm bredde), og en kontorpult til stua. Innimellom må jeg dagdrømme litt inne hos Keiserens nye trær, og kunne ønske jeg hadde et stort gavekort jeg kunne svi av der inne.