TIRSDAG

_DSC0019  

I dag startet jeg dagen sent, sov ut og lå i senga og slumret. Jeg kjempet litt mot trangen til å hoppe opp og starte dagen med en gang. Jeg skulle egentlig trent klokken åtte i morres og dratt på biblioteket. Men jeg hadde veldig vondt i korsryggen der jeg fikk prolaps i fjor, så jeg trengte en dag uten belastning med vekter og uheldig sittestilling. Jeg tok en lang dusj, kokte egg, hørte på radio og brygget slow coffee. Jeg testet ut en ny type kaviar og knekkebrød fra Dalarna som vi kjøpte i Sverige i helga. Jeg brukte lang tid på å spise, og lang tid på å drikke kaffen. Så lang tid at den nesten ble kald før jeg ble ferdig. Og planen for dagen? Ingenting utenom å lete etter materiale for et DIYprosjekt jeg håper jeg får til så jeg kan vise dere her.

Og tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg. Dere er fantastiske!

Klemmer!