_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

TIRSDAG

_DSC0019  

I dag startet jeg dagen sent, sov ut og lå i senga og slumret. Jeg kjempet litt mot trangen til å hoppe opp og starte dagen med en gang. Jeg skulle egentlig trent klokken åtte i morres og dratt på biblioteket. Men jeg hadde veldig vondt i korsryggen der jeg fikk prolaps i fjor, så jeg trengte en dag uten belastning med vekter og uheldig sittestilling. Jeg tok en lang dusj, kokte egg, hørte på radio og brygget slow coffee. Jeg testet ut en ny type kaviar og knekkebrød fra Dalarna som vi kjøpte i Sverige i helga. Jeg brukte lang tid på å spise, og lang tid på å drikke kaffen. Så lang tid at den nesten ble kald før jeg ble ferdig. Og planen for dagen? Ingenting utenom å lete etter materiale for et DIYprosjekt jeg håper jeg får til så jeg kan vise dere her.

Og tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg. Dere er fantastiske!

Klemmer!

OVERDÅDIG

FARVEL OKTOBER, VELKOMMEN NOVEMBER.