1-2-3: SKRIVEBORD

I stua vår er det en vegg. En smal, liten vegg uten funksjon og hensikt. Og jeg hadde problemer med denne veggen fra dagen vi flyttet inn. I mitt kreative sinn skulle denne veggens funksjon være en bærer av hyller fra gulv til tak. Her skulle alle bøkene våre stå. Vårt eget lille bibliotek. Men veggen var for smal til at det var praktisk, så det ble med tanken. Ingen hyller passet, og vi fikk oss liksom aldri til å bygge en reol selv. Jeg prøvde å sette vitrineskapet her, men vitrineskapet var smalere enn veggen. Så den dekte ikke veggen slik jeg hadde håpet. Og den resterende veggen var for liten til at vi kunne sette inn ennå et vitrineskap. Jeg erget meg lenge. Og en dag datt det inn en idé: "Håvard, hva om vi lager et lite skrivebord?"

_DSC0506

 

Vi slo hodene våre sammen, målte litt, surfet etter ideer. Vi lette etter bukkebein, men bukkebeinene vi fant var for store. Så da måtte vi bruke vanlige bordbein. På en IKEA-tur fant vi disse, og på en Montér-tur fant vi hobbyplate som vi fikk dem til å skjære til etter målene våre. Så var det bare å skru disse sammen. Der var det gjort! 1-2-3: Skrivebord!

_DSC0511

 

Så endelig har jeg en liten krok jeg kan gjøre skolearbeidet på i stua. Skravle litt, se ut av vinduet, kose med Balder.. Nå som ferien er i gang og eksamener er overstått er det siste innspurten av juleforberedelsene som gjelder. Og jeg må innrømme at jeg stresser mer enn jeg bør. De siste dagene har jeg lagt meg med hodepine og ikke fått sove. Jeg gruer meg til de siste dagene før julaften fordi jeg vet vi har påtatt oss for mye på en gang. Så nå skal grenser settes. Noe å ta med meg inn i det nye året. I dag skal jeg feire bursdagen min, og mandag har jeg bursdag. Et viktig påskudd til å stresse ned litt. Ønsker deg en kjempefin lørdag!