_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

BLOGLOVE: EN LÅNG BLONDIN

allt-gott-lisa

loppisfynd160109 noir_jag dukning jag-gravid-österlen

 

Min nyeste blogcrush er Lina Andersson bak En lång blondin. Hun bor i en leilighet i Malmø sammen med samboeren og er for tiden i mammapermisjon. Hun blogger om stort og smått i hverdagen og oppdaterer ofte. Jeg faller for enkelheten i hennes formidlingsevne. Fine formuleringer, ustriglede bilder, fine antrekksbilder og interiørbilder uten noe hokus pokus. Bare Lina og hennes hverdag. De der skjønne hverdagsøyeblikkene. Perfekt! Jeg elsker når folk klarer å sette gullkant på tilværelsen med få midler. Det er en kunst det også.

A 10-9-8 LIST

A WEDENSDAY LIST