BLOGLOVE: KREATIV-I-TET

Dere har vel ikke gått glipp av Ann-Meretes blogg; Kreativ-i-tetblogg.com? godt_nyttaar_2016_kontorsakerAnn-Merete, som står bak det fiffige navnet "Kreativ-i-tet" tok steget i fjor og startet egen buisess, der hun tilbyr flere tjenester som bloggdesign og stylingoppdrag. Hun ble plukket opp av United Influers for et års tid siden, som tok henne noen steg opp på karrierestigen. Ann-Meretes hjertebarn er DIY-løsninger og kreative krumspring. På bakgrunn av dette har hun begynt å skrive for Rom 1-2-3.Jeg heier på folk som satser! diy_veggteppe17Hver fredag presenterer Ann-Merete tre fine DIY's. Sist uke presenterte hun dette veggopphenget for de som ønsker å spare inn noen kroner på dyrt design. kaffekopp_ull_eucalyptusVed siden av å skrive om interiør og kreativitet, skriver hun også personlige og nære tekster. Slik synes jeg er fint. Hun deler også mye av hverdagen sin på snapchat, og jeg følger med hver dag. Veldig stas! Ann-Merete deler ofte bilder av leiligheten sin, som reflekterer hennes konsept; Lekent, moderne og sti-li-g. plantasjen3_011De som tør, de som våger å satse, de må løftes frem. Derfor heier jeg på deg Ann-Merete! For den som måtte ønske kreative og billige løsninger for å pynte på hjemmet, er det mange gode ideer å finne her!

//skrevet på egen interesse.