Dans la nouvelle année: 2016

Det skulle starte så harmonisk i dag, med en god natts søvn etterfulgt av en deilig frokost før jeg trakk på meg treningstøyet og spaserte ned til treningssenteret. Idyllen ble brutt av et uhell som gjorde at brannalarmen gikk og alarmsentralen stod klar til å rykke ut. Ingenting alvorlig, bare jeg som skulle være litt for effektiv om morgenen. Alt gikk bra, men fra nå av blir alt bacon stekt i ovnen.

_DSC0783

Et av mine mange (små) løfter til meg selv er at jeg skal bli enda flinkere til å juice i 2016. Min favorittkombinasjon er: 3 gulrøtter, 1 sitron, 1 appelsin og ca 2cm ingefær. I dag hadde jeg måling med PTen min. Jeg vet nå nøyaktig hvor god/dårlig kondisjon jeg har, og vet hva jeg skal gjøre for å forbedre meg. Og for å toppe det hele har jeg meldt meg på KK-mila til høsten. Jeg blir hoppende glad av å være i gang igjen på ordentlig.

_DSC0804

Små ting jeg liker i hverdagen: høre på radioen og kverne kaffebønner fra Solberg&Hansen. I dag brukte jeg denne store,fine espressokannen som vi fikk av svigers til jul. Akkurat det jeg har ønsket meg så lenge. Når kaffen er kokt og peisen er tent, kan jeg forsvinne inn i den fine bloggverdenen der ute. Takk for at det finnes så mange fine, inspirerende mennesker. Særlig de som er flinke til å foreviggjøre, den tilsynelatende kjedelige, hverdagen. Når man kan sette gullkant på A4-tilværelsen blir det meste fint.

_DSC0799

Og ja, denne lampa fra House Doctor kjøpte vi før jul. Etter å ha levd i mørket helt siden vi flyttet inn, hadde vi lampeinnkjøpsdugnad før juleferien. Nå er det lys i gang, trapp, på kjøkken og soverom. Min favoritt er denne. Og den passer så innmari god til Le Grand Air-sofaen som vi (og det inkluderer også Balder som roter til putene når vi er ute), har blitt så glad i. Jeg fantaserer om et nytt trekk etterhvert, og er spent på hvilke farger Room21 lanserer etter konkurransen de hadde i november. Hvis noen vet om fargene allerede er lansert, gi meg et lite pip! Jeg håper så inderlig på "Misty Grey".

Nå fantaserer jeg om bildevegger. Men med egne, private bilder og minst mulige posters. Håper også at det neste halvåret byr på anledninger for gode portretter og kreative krumspring.