_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

FINE TING AKKURAT NÅ

_DSC0831  

1. Spillelisten for vinteren 2016.  2. Rolige dager før semesteret braker løs igjen. 3. Sola begynner å bli skinne litt høyere på himmelen. Som betyr at vi nærmer oss vår! 4.Roser fra H (bilde i forrige innlegg). 5. Brikker og serveringsfat i William Morris-tapet fra Engelska tapetmagasinet. 6. Girls sesong 5 begynner i februar. 7. Det siste albumet til Coldplay. 8. Vi skal til Budapest i vinterferien med et vennepar. 9. Påsken skal feires hjemme i nord. 10. At snøen har lavet ned i flere dager og at vi endelig har ordentlig vinter. 11. Jeg skal endelig kjøpe meg ski! 12. Colorelle.se. 13. Hjartesmils "nye blogg". 14. Tant Johanna har forlatt Lovely Life og blitt bare Johnna Bradford. Men ennå like inspirerende. 15. "En lång blondin" er siste tilskudd på Lovely Life. 16.Vi skal til Holmenkollen for å se VM i ski 6.februar. 17. Januarsalg! 18.Bjørg Thorhallsdottirs "Min Tid - 2016". Finere enn noen gang! 19. Dette skjørtet fra Bik Bok. 20.Om 2,5 uker begynner sambakursene igjen!

HAPPY FRIDAY

STEMNINGSRAPPORT