A Beautiful Living

En mor til to, kone, historiker og formidler. Jeg skriver om, og brenner for det ekte, autentiske livet. Som et helt vanlig menneske som forsøker å finne mening i alt. I en urolig verden hvor vi trenger kjærlighet, fellesskap og tilknytning mer enn noen sinne før, vil jeg dele om det som ligger mitt hjerte nærmest; morskapets mange nyanser. Og det å bli, og være en mor.

Siden min første blogg i 2009, har jeg forsøkt å sette ord på det som er vanskelig og uhåndgripelig å forstå. De usynlige prosessene som vi føler på, men som språket ikke helt favner. Morskap er et lappeteppe av slike prosesser. Bli med meg mens jeg forsøker å navigere gjennom denne reisen. Jeg brenner for morskap, og det kommer til syne gjennom mine andre prosjekter.

Meld deg inn i det varme, lune mødrefellesskapet vårt, Morskapssirkelen. Og følg meg på @historiskmorskap for å bli klokere på deg selv gjennom kunnskap om morskapet gjennom historien.

Jeg er glad du er her.

FINT UKE 2. 

_DSC0885  

1. Jeg skal bake knekkebrød, og smaksette med rosemarin og havsalt. Nam. 2. På torsdag skal Release Dans og trening testes ut. Nå skal jazzballett prøves, og det gleder jeg meg innmari til! 3. Time med PT Espen i morgen. Det beste jeg har gjort etter jeg skadet ryggen i 2014 var å anskaffe meg treningshjelp! Og jeg er så heldig som har en trener jeg har så god kontakt med. 4. Vippene mine skal fylles på. Hverdagsglamour! 5.Kaffeslaberas med Yvonne. 6. Hyttetur til helga, hvis alt klaffer! 7. Coq au vin på lørdag. 8.Første forelesning på fredag (det blir, tro det eller ei, litt stas også). 9. Spinningtimer al mas. 10. Denne sangen av skjønne Aurora. 11. Serien Krig og Fred på Nrk. Noe med den gjør at jeg vil ha langt krøllete hår og blomsterkjoler. 10. Sengesett i lin. 12. Podcasten og bloggen til Sara Lossius. Podcasten "Ingefær" er verdt å få med seg hvis man brenner for en bærekraftig livsstil og matproduksjon. 13. Gry Hammer, som har innført meg i fermenteringens univers. Takket være henne drikker jeg deilig kombucha med bringebær , bryr meg mer (enn før) om hvor maten kommer fra og hva vi kan gjøre for å forbedre helsen vår gjennom det vi spiser. Love it!

Hva har du drevet med i dag da?

"LOOK UP HERE, IM IN HEAVEN. I'VE GOT SCARS THAT CAN'T BE SEEN"

MITT SISTE BRUKTFUNN