_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

I DAG, TIRSDAG.

 

Hva gjør man en vid åpen tirsdag når man våkner 0615 og er lys våken?

Jo.. Man vasker kjøkkenbenken, som tydeligvis er et lokkemiddel for å tilkalle vaskeånden. Vips, før man vet ordet av det, er kjøkkenet vasket med klorin og salmiakk og man begir seg ut på resten av huset.

_DSC0911Loppefunn får komme på plass. Sånn som denne parafinlampa jeg fant på brukten sist uke.

_DSC0913

Man rydder litt i garderoben og gjør rom for nytt. Sånn som denne toppen, skjørtet og veska som nettopp ble med hjem fra Bik Bok.

_DSC0915Blomster og gult? Jeg er solgt!

_DSC0934Man organiserer ukedagene, middagene slik at ingenting går en hus forbi. Slik er det i en student- og ingeniørhverdag! Hadde jeg ikke gjort dette ville det blitt kaos. Tør ikke tenke på det engang.

_DSC0928Man legger frem ingrediensene til knekkebrød, slik at man har noe å knaske på til frokost og kvelds. Disse skal bli kornfrie knekkebrød med havsalt og rosemarin. Nam!!

_DSC0946

Når man først er i gang og har vasket, støvsuget, skrubbet fliser, ryddet, bakt knekkebrød og vasket klær kan man liksom ikke helt unngå å forberede middag. På menyen i dag: ovnsbakt torsk med rød pesto, salat og blomkålpure.

_DSC0935

Knekkebrød med rosemarin og havsalt:

1 del solsikkefrø 1 del gresskarkjerner 1 del grovmalte mandler 2 deler linfrø 3-4 dl karbonert vann 1 ts salt

Bre på et bakepapir (langpanne). Stek på varmluft 200 grader i 15 minutter før du tar ut og skjærer stykker  med pizzahjul. Sett inn i ovnen igjen og stek videre i 20-30 minutter (alt ettersom hvordan ovnen din funker. Jeg måtte steke den litt ekstra for å få frem sprøheten). _DSC0953

Nå venter en tur på IKEA. Det er behov for nye kjøkkenkluter og litt småtterier. Ha en fin kveld!

BLOGLOVE: KREATIV-I-TET

"LOOK UP HERE, IM IN HEAVEN. I'VE GOT SCARS THAT CAN'T BE SEEN"