MITT SISTE BRUKTFUNN

_DSC0859Mitt siste, beste bruktfunn er denne grønne keramikkvasen fra Broste Copenhagen, som jeg betalte en slikk og ingenting for. Midt imellom gamle kurver og rammer, stod den der og ventet. Og det var kjærlighet ved første blikk.

_DSC0866Med mengderabatten jeg fikk med noen gamle bilder, noen rammer og en parafinlampe ble den et kupp! Og nå står den i TV-stua og pynter det gamle nattbordet jeg hentet ned fra det gamle loftet over hybelen i Tønsberg. I selskap med Lyngbyvasen og den gullstripede Kählervasen jeg fikk hos Håvard til 26-års dagen min synes jeg den ble veldig så fin. Apropo Kähler: selv om det strides om hvorvidt disse vasene fra Kähler er fine eller verdt noe, tenker jeg å ha mine tre vaser fremme fordi jeg har fått dem i gave av folk jeg er så inderlig glad i. Her er den ene, og den er riktig så smuk sammen med kvister og grønt fra Broste!