_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

NYTTÅRSFEIRINGEN 2015

_DSC0629 _DSC0637

_DSC0644

_DSC0648

_DSC0656

_DSC0677

_DSC0713

_DSC0716

Tapas, en veldig nær kamerat med kjæreste som endelig kom på besøk. Et vennepar, en svoger, en bolle med sangria. Åtte vaniljepannacotta med blåbærlokk og en herlig tenåringsgutt som okkuperte tv-stua med playstation. To brettspill og masse latter. Soft jazz, rolig rock og en flaske tørr hvitvin. Raketter, en tålmodig hund og en sigar. Vi gikk glipp av kongens nyttårstale, men holdt oss til å skravle uavbrutt rundt bordet. Når jeg leser om feiringene rundt om i landet, kjenner jeg meg glad for at feiringen var så fin hos oss. Perfekt, er det riktige ordet. Kvalitet, er også et riktig ord. Slike stunder som dette lever jeg for. Takk for fine vennskap og fine stunder. 2016; jeg er klar!

DESEMBERBUKETTEN

FARVEL 2015. VELKOMMEN 2016