_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

STATUSRAPPORT OG TAPETINSPIRASJON

SD604  

Litt stille er det her inne for tiden. Det har sin naturlige forklaring da forelesninger, dansetimer og kjøretimer tar opp mye plass i hverdagen. Sånn som nå, mørkekjøring om tyve minutter. Må innrømme at det er noe herk og at jeg begynner å bli smålei av hele prosessen. Midt i det hele prøver jeg å skape noen lysglimt. Denne tapeten fra Emma Von Brömssen ønsker jeg å få inn i den akk-så-kjedelige tv-stua vår. Jeg er litt usikker på når vi planlegger å få den opp, for vi skal også male gjesterommet og endelig lage et skikkelig rom med sjel. Men enn så lenge dagdrømmer jeg om dansende terner i ulike blå toner. Tror Håvard ser frem til å sitte i sofaen uten at jeg irriterer meg over hvor innmari tamt rommet er.

TIRSDAG

A 10-9-8 LIST