_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

STEMNINGSRAPPORT

_DSC0814_DSC0824 _DSC0836

 

Hos meg er det ennå juleferie. Det nyter jeg ved å stå opp moderat tidlig, dusje lenge og ha egenpleie. Jeg trener kroppen sår og sliten, men det er så godt. Jeg hører på radioen og setter pris på roen man bare finner mellom klokken åtte og tolv. Julefølelsen slapp taket raskere enn jeg trodde, og nå ser jeg frem til å ha egentid frem til jeg begynner på skolen neste fredag. Å leve i nuet. Det er det kroppen og sinnet trenger. Hodet skal ikke brys med alt som ligger og venter på meg de neste månedene. Det skal bare være harmoni denne uka. Det eneste jeg skal planlegge er neste tekopp og spinningtime. God onsdag til deg. Kos deg litt ekstra. Bare fordi du kan!

FINE TING AKKURAT NÅ

Dans la nouvelle année: 2016