THE 3X15 LIST

Bilde tatt 27.01.16 kl. 11.38(Fordi jeg elsker å skrive lister. Hver dag. Hele tiden. Hei, forresten. Dette er meg!). 3 ting jeg gleder meg til. Reise til budapest med venneparet oppi gata. Melissa Horn i Jakob Kulturkirke 17.februar. Bli ferdig med masteroppgaven (har såvidt begynt, hah).

3 ting jeg er redd for. Få den skumle telefonen, ut fra det blå, som jeg fikk da pappa ble akutt syk. Bare verre. At hver gang jeg sier hade til de jeg er glad i, blir den siste. Konfrontasjoner.

3 ting jeg liker. Positive mennesker! Rettferdige mennesker! (Strengt tatt er ikke mennesker ting, men!) Spille gitar og synge. Men jeg gjør det så sjelden, fordi jeg ikke tør å gjøre det i nærheten av Håvard.

3 ting jeg ikke liker. Å feile. Ha feil. Si unnskyld (jeg innrømmer det. AAALT for dårlig på det, men blir stadig bedre).

3 ting jeg ikke kan. Steke pannekaker. Det er jeg så ekstremt dårlig på. Koke ris. Hva gir du meg, eller? Enten blir det for mye vann, for lite, for rått eller for overkokt. Hver gang! CSS-koding. Har bare ikke tålmodighet til å lære meg det.

3 ting jeg har i hodet. At jeg må smile mer og tørre å være mer utadvent. At jeg savner å ha en venninneflokk her i Kongsberg. Alt jeg må gjøre nå men som jeg ikke får meg til å gjøre.

3 ting  jeg snakker ofte om. At jeg blir direkte sint(!) av det forskrudde synet vi har på menneskekroppen. Særlig i forhold til amming. Den grønnsakshagen jeg ønsker meg til sommeren. At jeg ikke er fornøyd med tv-stua vår nede.

3 ting jeg ønsker meg. Nye løpesko. Flere kokebøker. Flere timer i døgnet.

3 ting jeg blir rolig av. Pusking på ryggen, nakken og i håret. Jazzmusikk. Lange frokoster.

3 ting jeg blir stressa av. Kø. Å ikke få svar når jeg prøver å ringe noen. Ha dårlig tid.

3 ting jeg skal gjøre i helga. På Oslo Design Fair i Lillestrøm. Drikke et glass vin eller to. Farge øyenbrynene til Sahra.

3 ting jeg har gjort den siste uka. Vært på kafe for mange ganger. Brukt for mye penger (ugh). Vært ute og spist sammen med Sahra og lillesøster.