_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

TIRSDAG

 

Å syssle litt i hverdagen innebærer..  _DSC0041Friske tulipaner som ikke ennå har sprunget ut.._DSC0070Drikke kaffe på Kåre João, den fineste kafeen i byen. .. Å sitte her føles som en stue med blanding av retro og moderne uttrykk, som også blir en bar om kvelden. Et fint alternativ til den som ønsker en mellomting av nattklubb og brune puber. Jeg trives.

_DSC0073

 

 Jeg håper på å være litt mer aktiv her inne når denne uka er omme. Å kombinere sertifikattaging, besøk av søster,  pendling til universitetet, lesing, trening og helgens interiørmesse i Oslo etterlater lite tid til overs for skriblerier.

Håper DU har det bra! Har du drevet på med noe morsomt i det siste?

ONSDAG, FROKOST OG SAMBA. 

STATUSRAPPORT OG TAPETINSPIRASJON