_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

BAKT APPELSIN (PASSER TIL SYRLIG YOGHURT).

_DSC0042 Hva gjør man når man ikke rekker å spise opp alle appelsinene før de blir overmodne?

- Man skreller appelsinen(e) og skjærer den i skiver. - Man legger appelsinene på bakepapiret og smører skivene inn med honning og drysser kanel og kardemomme over. - Man setter stekebrettet med appelsinene på, inn i ovnen (helst varmluft) med grillen på. - Man baker appelsinskivene på 220 grader i 6-8 minutter før man tar ut brettet og lar appelsinene kjøle seg ned. - Man nyter appelsinene med gresk yoghurt og nøtter til frokosten. Helst på en solfyllt søndag før man skal ut og gå på ski.

Veldig raskt og enkelt. Og veldig, veldig godt!

MINE FAVORITT-SPILLELISTER

SLOW LIVING