_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fredag i kjøkkenet.

_DSC0128 _DSC0139 _DSC0147 _DSC0151

I dag er det fredag. Og i dag er jeg hjemme fra forelesning på grunn av litt pjuskete form. I helga er det retromesse i Hokksund og jeg vurderer stadig å dra dit. Jeg er på utkikk etter mer messing og porselen. Spisebordet er også under oppussing og jeg er spent på resultatet. Blir det fint skal jeg vise det frem så snart det er ferdig. I kveld skal vi spise tapas med venner og jeg kjenner jeg trenger er lite glass rødvin. Er ikke voksen nok til whiskey eller cognac. Min mormor gir alltid morfar cognac når han er syk. Og jeg er ikke helt der, så da får et glass rødvin gjøre susen. Ønsker deg en finfin fredag! Kos deg litt ekstra. Fredagssangen er Melissa Horn - Livet ropade. Det var ren og skjær magi å høre den live. Jeg anbefaler konsert med Melissa Horn med hele min sjel!

Når man finner det man leter etter.

Brooklyn-wibes i Göteborg.