_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

FREDAGSBUKETTEN(E)

_DSC0077  

Så ble det fredag denne uka også. Mens jeg har svinset og svanset meg mellom byer og bygninger på vei mot forelesninger og levering av papirer og lister til forelesere, har jeg dagdrømt om ranukler. Fine, myke, lekende vakre ranukler. På blomsterbutikken var de, til min store skuffelse, utsolgt! Men ingen blomster blir utakknemlig med hjem. Så hyacintene og tulipanene pynter nå opp så vårlig og florlett spisestua og stua vår. Og jeg skal løpe for å gjøre meg klar til en fin kveld med han jeg deler livet mitt med. Det er bare fredag en dag i uka. Den fineste dagen uka har å by på, synes jeg.

Ps. Følg meg gjerne på instagram. @julianneryd

INSTAGRAM LATELY

MINE FAVORITT-SPILLELISTER