_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

HELGEBUKETTEN

_DSC0015  

Jeg må definitivt begynne å skrive ned navnet på blomstene jeg bruker, for de er avglemt når jeg skal skrive innlegg om det. Men jeg har iallefall holdt meg til kalde toner, da våren ikke helt har kommet frem her ennå. Jeg synes det er en fin kombinasjon med det grågrønne fra eucalyptusen sammen med hvit og grålig, fiolette toner. Vasen er en glasskrukke fra IKEAs SINNERLIG-kolleksjon.

SØNDAG

NÅR KROPPEN BER DEG ROE NED