_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Hjemme hos Nina Persson

nina_persson_sminkbord_foto_petra_bindel-700x525 nina_persson_handfat_foto_petra_bindel-700x933 nina_persson_sovrum_foto_petra_bindel-700x919 nina_persson_kok_foto_petra_bindel-700x537 nina_persson_bokhylla_foto_petra_bindel-700x923 nina_persson_speglar_matbord_foto_petra_bindel-700x933 nina_persson_matplats_foto_petra_bindel-700x530

I denne bildeserien fra Elle Decoration får vi se bilder av hjemmet til Nina Persson (The Cardigans) i New York. Det er mange detaljer i dette hjemmet som er en drøm å beskue. Takhøyden, murveggene og koplingen mellom de romantiske, sarte fargene og detaljene og det urbane. Jeg finner hjemmet inspirerende fra gulv til tak. Hele bildeserien finner du her.

This is Normcore.

I denne uka..