_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Jag går nu.

melissa-framNovember var en nervepirrende måned da ventingen endelig var over og Melissa Horns nye album kom ut. Like melankolsk, vakkert og hjerteskjærende som de tidligere albumene. I dag skal jeg endelig se henne live for første gang. Albumet hennes finner du her, sammen med de tidligere albumene. Intervju angående den nye skiven hennes her, og min favorittsang av henne her og her.

Brooklyn-wibes i Göteborg.

Nytt spisebord