LITT TIRSDAG

_DSC0037  

Pensumet er tungt å fordøye. Mye teori og tunge begreper. Eller, kanskje er det ikke tungt? Det er bare jeg som får solskinn i fjeset og heller vil sette meg i solveggen. En solrik lunsj ble det iallefall i dag. Noe jeg har lagd før: bakt appelsin med honning og kanel på yoghurt med nøtteblanding. Jeg får liksom bare lyst til å spise det på våren. Kanskje fordi appelsin minner meg om påske eller om solen som endelig tittet frem bak fjellet, hjemme i nord. I dag kommer H hjem fra jobb på sørlandet, og jeg skal støvsuge og vaske gulvene her hjemme. For guri malla så denne hunden vår røyter! Vårrøyt i februar? Global oppvarming tuller med våre biologiske funksjoner. Men jeg sier ikke neitakk til sol og litt bar bakke. Jeg blir aldri helt vant til å ha så mye sol mellom november og februar at jeg glemmer hvordan det var å leve i mørket i disse tidene. Sangtips til deg i dag: RY X - Berlin. Ha en fin, solrik tirsdag!