_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

LITT TIRSDAG

_DSC0037  

Pensumet er tungt å fordøye. Mye teori og tunge begreper. Eller, kanskje er det ikke tungt? Det er bare jeg som får solskinn i fjeset og heller vil sette meg i solveggen. En solrik lunsj ble det iallefall i dag. Noe jeg har lagd før: bakt appelsin med honning og kanel på yoghurt med nøtteblanding. Jeg får liksom bare lyst til å spise det på våren. Kanskje fordi appelsin minner meg om påske eller om solen som endelig tittet frem bak fjellet, hjemme i nord. I dag kommer H hjem fra jobb på sørlandet, og jeg skal støvsuge og vaske gulvene her hjemme. For guri malla så denne hunden vår røyter! Vårrøyt i februar? Global oppvarming tuller med våre biologiske funksjoner. Men jeg sier ikke neitakk til sol og litt bar bakke. Jeg blir aldri helt vant til å ha så mye sol mellom november og februar at jeg glemmer hvordan det var å leve i mørket i disse tidene. Sangtips til deg i dag: RY X - Berlin. Ha en fin, solrik tirsdag!

LISTE: BASISVARER I VÅRT KJØKKENSKAP

MANDAG I MIN STUE