_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

MANDAG I MIN STUE

_DSC0020I dag er det mandag med blandede følelser. Som det alltid er på mandager, men denne dagen er litt finere enn andre mandager. Å ha et mindre fag gjør hverdagen noe mer håndterlig, og jeg kunne sove ut (etter gårdagens alt for sene filmkveld med H), stå opp og spise litt frokost til en episode med "Call the midwife", mens jeg gjorde klar pensum og en kopp ingefærte. For tiden våkner jeg opp hver morgen med sår hals og da er den teen uvurderlig. Ikke alle dager er kaffedager - selv om de fleste dager er nettopp det. Denne uka begynner rolig, og snart skal jeg inn til Oslo for å snøre på meg danseskoene. H er bortreist til i morgen kveld, og i dag blir det blomkål og sellerirotsuppe med bacon til bare meg. Gleder meg allerede da dette er en av mine favorittmiddager om vinteren! Innimellom planlegger små ting til hus og hjem. Som nye (brukte) lysestaker i messing og bilder til veggene. Jeg vurderer også en ny gulvmatte, som er lett å støvsuge og kan vaskes uten å sende på renseri. Livet med hund, sa folk. Denne uka skal det danses, leses, sosialiseres, trenes og nytes. Jeg ser fremover med hevet hode. Utrolig hva et fag mindre kan gjøre med motivasjonen. Plutselig var det mer en seier enn et tap. Denne uka tror jeg blir fin!

LITT TIRSDAG

SØNDAG