MINE FAVORITT-SPILLELISTER

Musikken går hele dagen, og musikksmaken varierer fra humør og aktivitetsnivå. For meg skal det helst være en fin blanding av rock, indie, jazz, blues og litt funky musikk. Her er en liten oversikt over ulike spillelister og radiokanaler jeg abonnerer på/hører ofte på: _DSC0530

For rolige stunder og kvelder med rødvin: Jazzy Dinner av Spotify Norway. NRK Jazz. Drømmer meg bort til New York når jeg lager mat om kvelden.  Viselistefint. Min egen samling av viser jeg er glad i. Høst2015. Spillelisten jeg komponerte og hørte ihjel i høst. Dinner with Friends. Spotify. Singin the blues. En liste jeg lagde da jeg skrev en oppgave om utviklingen av kultur i den vestlige verden ved å bruke rockens historie som eksempel. Lista har blitt stående, og jeg får alltid lyst til å reise tilbake i tid til en sørstats blues-joint for å høre på de artistene som har formet dagens musikk som alle kjenner til. Men alt for få vet hvem disse heltene er. Etter min mening. 20150514-_DSC0125 For varme dager med grill, eller en småkald lunsj i sola med varmelamper på: Dinnertime Acoustics. Spotify. Akustisk musikk er noe av det deiligste i verden, og perfekt for en grillkveld i parken. Ah, sommer. Piknik in the park. Også Spotify.

For fine formiddager med venninnelunsj eller en danseglad gulvvask: Autumn Trends av Spotify. Vintertoner 2016. Min spilleliste som får meg i godt humør på solrike vinterdager. P9 Retro. Musikk fra 60- og 70-tallet. Ryddeliste. Siri Nilsen. 20150312-_DSC0386-2Fullt fokus. Studering og konsentrasjon. Peaceful Piano. Spotify. Balsam for sjela. Min liste. Reading Soundtrack. Spotify. Sountrack for Study. Spotify. For en regnværsdag. Regnvær. Av Siri Nilssen. Får meg til å høre lyden regndråper selv når det er sol. Melissa Horn - Jag går nu. Siste albumet. Regnværsdag. Av Spotify. 20150721-_DSC0852 2For en varm sommerkveld under lanternene med gladiatorsandalene på. Sommermusikk. Min liste. Sommernetter. Siri Nilsen. Songs for sunset. Spotify. Spring Forward. Spotify.

Når du vil på kafe og trenger den urbane-Grünerløkka-kafe-følelsen.  Kafefølelsen. Min liste. Your Favorite Coffeehouse. Spotify.

Litt rocka vorspiel. Rockefoten. Min liste. Pappalista. Min liste (og oppkalt etter musikk jeg forbinder med min oppvekst). Får jag slikka din mannemus? Av Bamse99. Lite flatterende navn, men kul musikk.