Når man finner det man leter etter.

_DSC0157Det er viktig med litt ekstravaganse når helgen kommer. I dag innebar det ferskt gulrotbrød, varm chevre og brie med fiken-og aprikosmarmelade._DSC0158Selv om Osten ble litt for vam.. pytt pytt.. _DSC0169Det ble ikke retromesse i helga, for jeg fant alt jeg ville ha på Marita brukthandel i Mjøndalen. Alt jeg hadde lett etter på brukthandler i nærområdet lå på rekke og rad og ventet på meg. Som disse lysestakene i messing.  _DSC0204Og dette blå porselenet.  _DSC0211Bonuset ble disse to sausenebbene. Både blå og rosa blomstermaling. Perfeksjon for en som aldri får nok blomstermotiv. Og perfekt for middager der man kan slippe å ha kasseroller på bordet. Hverdagslykke. _DSC0216Porselenet kan stables perfekt på og i hverandre. Som en lekende lett porselenpyramide. _DSC0219Og her får det stå. På kjøkkenhylla sammen med sausenebbene og favorittkoppene mine. Tenk at slike små ting kan gjøre en så glad.