_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Når man finner det man leter etter.

_DSC0157Det er viktig med litt ekstravaganse når helgen kommer. I dag innebar det ferskt gulrotbrød, varm chevre og brie med fiken-og aprikosmarmelade._DSC0158Selv om Osten ble litt for vam.. pytt pytt.. _DSC0169Det ble ikke retromesse i helga, for jeg fant alt jeg ville ha på Marita brukthandel i Mjøndalen. Alt jeg hadde lett etter på brukthandler i nærområdet lå på rekke og rad og ventet på meg. Som disse lysestakene i messing.  _DSC0204Og dette blå porselenet.  _DSC0211Bonuset ble disse to sausenebbene. Både blå og rosa blomstermaling. Perfeksjon for en som aldri får nok blomstermotiv. Og perfekt for middager der man kan slippe å ha kasseroller på bordet. Hverdagslykke. _DSC0216Porselenet kan stables perfekt på og i hverandre. Som en lekende lett porselenpyramide. _DSC0219Og her får det stå. På kjøkkenhylla sammen med sausenebbene og favorittkoppene mine. Tenk at slike små ting kan gjøre en så glad.

Om et soverom.

Fredag i kjøkkenet.