Nytt spisebord

_DSC0106_DSC0114 _DSC0101 _DSC0122

_DSC0112 Helt nytt spisebord er det ikke. Men tanken på å fornye det har vært i hodet helt siden jeg så annonsen. Jeg fallt for den lyse bordplaten og så potensiale i resten. Men da vi kjøpte bordet var vi allerede i gang med andre prosjekter i huset, så det ble lagt på is enn så lenge. Nå tenker jeg å pusse ned bordbein for å få frem trestrukturen og olje, evt beise det. Blåfargen er i og for seg ikke noe stygg, men den er ikke helt det jeg er ute etter. Per nå minner den meg veldig om et hyttemøbel, og jeg vil ha frem noe ala det Ulrika Randell har i sitt kjøkken. Slike bord la jeg min kjærlighet på for mange år siden (minnes spesielt et møbel jeg og min gamle romvenninne hentet ned fra loftet i det gamle huset vi bodde i i Tønsberg. Dører ble hengslet ned og maling ble skrapet opp på veggene i trappegangene. Den skulle ned. Men hun beholdt bordet da jeg flyttet, og siden har jeg bare drømt om et lignende møbel), men har ikke helt klart å gå til anskaffelse av et da de fleste skal ha alt for mange tusenlapper for det. Dette bordet kostet meg 300,-. En pris jeg helt fint klarer å leve med. Jeg er noe usikker på om jeg klarer å få vekk den blå fargen, men det vil tiden vise. Har du noen oppussingstips vil jeg gjerne ta i mot. Det være seg ulike typer sandpapir, malingsfjerner eller hva det måtte være.