Om et soverom.

_DSC0222 _DSC0232

_DSC0238

_DSC0247Vårt forrige soverom var blått. En veldig sval, brisende blåfarge. Da vi skulle male soverommet var det et ønske om en farge som var beroligende og behagelig å omslutte seg med når man skal falle til ro. Og da falt valget på denne grønnfargen fra Jotun Lady. For den som måtte lure er fargekoden S 3005-G20Y. Soverommet vårt er veldig enkelt. Det skjer lite på veggene, men noe har fått komme opp. Et par bilder og et speil over kommoden jeg har arvet fra besteforeldrene mine. Dette er ikke rommet jeg klusser så mye med og prøver ikke å ha plass til så mye rot. Og skjer det noe nytt bør det være nøye gjennomtenkt. Her er det godt å gjemme seg når dagen er grå og alt man vil er å se repriser av Sex and the City, sove lenge i helgene eller bare bli holde til når formen er skrall. Soverommet ligger dessuten så fint til at sommervarmen ikke angriper rommet og det er svalt og deilig å sovne. Jeg har begynt å ha tulipanene her inne fordi det ikke er så mye sollys å strekke seg etter og svalt nok til at de ikke sluker vann og lever lenger. Alt i alt; her er det fint å være.